Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Guccer_Chelly

Neaktyvus

  • 25

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Labas rytas

    1. Mantas_Verone

      Mantas_Verone

      Guceri?! Čia Mantenis jei pameni tokį :D

  2. Puikūs atnaujinimai, na o bugeriai nubauti kaip reikiant
  3. Darbo stilius? ( Parašas/AVATARAS t.t ) : Youtube coveris. Darbo perametrai ( 500x200 t.t ) : Tiksliai, net nežinau kokio dydžio privalo būti YT coveris :/ Darbo stock'as ( be jo darbų neatliekame ) : Tiesiog nerandu aš tų stock'ų, turbūt ieškoti nemoku. Suraskite kažką su FIFA žaidimu, įmeskit į coverį kokį Ronaldo, Tevez, Neymarą ir kokį Aubameyang. Ar, norite darbe išvysti efektų? : Taip. Darbo tekstas? : Viršuj, kur nors - MVLT. Apačioje SUBSCRIBE FOR MORE AWESOME CONTENT ! Kiek forumo LIKE Atsiskaitysite? : Kiek paprašysite.
  4. Vau ! Puikūs atnaujinimai, sėkmės tolimesniuose darbuose !
  5. Kaip ir visi minėjo, gali būti problema, jog nemoki įsikelti arba ne ten įkeli failiukus.
  6. Na, ištikrųjų gan neblogi ! Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);
  7. Pusę savo coins'ų nusipirkau iš - www.mmoga.com, o kitus tai užsidirbau. Perku formation card'us (4-3-3 ) po 5k - 8k ir parduodu po 9k - 11k.
  8. DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS] : AVATARAS. DARBO TEKSTAS [sUBTEKSTAS] : GUCCERIS DARBO DYDIS : 200x200 ir 150x150 DARBO STOCK/RENDER [bUTINA] : http://www.part.lt/i...336d59f8257.jpg DARBO EFFECTAI [TAI[/NE] : TAIP. DARBO PAVIZDYS [NEBUTINA] : Yra stocke, nuimkit žodį "Bane" ir pakeiskit į GUCCERIS KIEK FORUMO REPUTACIJA ATSISKAITYSITE : Kiek tik įmanoma.
  9. Įkelkit nuotraukas savo sudėčių. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.