Gytis_Xxx 0 Parašė Gruodis 3, 2015 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015.12.03 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 1 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kažkada lošiau vienam iš kitų samp serverių tas man atsibodo ieškojau internetę kitų serverių ir atradau šitą. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Labai įdomus serveris sunku money gaut ir daug unikalių dalykų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip esu jau įvygdes visus apmokymų misijas buvo gan lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirčių ir viskas Nežinau kaip kiti,bet man atrodo įdomiausiais medkirtys nes reikia kirst medžius,o del kitu nežinau reiks eit išbandyt. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne buvo lengva. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Jo nes nieko nežinau esu naujokas. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne kolkas nebuvau,bet buvo mane biški apšaude. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Man atrodo pakanka. Buvo lengva rast. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip dažnai naudoju. Labai greit padeta. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip irgi teko šita komandą naudotis sureguoja irgi labai greit. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas labai aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Gal prideti daugiau užduočių,kad būtu galima naujokams gauti daugiau pinigų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 4, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose