Antoškee_Sopranoo 6 Parašė Gruodis 6, 2015 Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Antoške_Soprano Keli komentarai apie darbus: Na pabandyčiau su shiftu pažaist, pls rate. ten 2 papolė seni. Grafikos darbai (min. 2):http://imgur.com/a/XQD2l Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 6, 2015 Visai pasakysiu gražūs ,bet geriau tu daryk trumpesnius ,nes tokie ilgi man nelabai. Monika_Salciute Antoškee_Sopranoo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoškee_Sopranoo 6 Parašė Gruodis 6, 2015 Visai pasakysiu gražūs ,bet geriau tu daryk trumpesnius ,nes tokie ilgi man nelabai. 150x150? ar didesnius? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sirioga_Master 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Labai gražūs avatarai Jeigu per tokį laiką gali padaryti tokius gražius avatarus galėtum turėti savo asmeninę GFX parduotuvę. Tikrai ateičiau užsisakyt. sėkmės tau Antoškee_Sopranoo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 6, 2015 150x150? ar didesnius? Nežinau tų dydžių ,bet maždaug tokie kaip mano ar tavo avataras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 15, 2015 Tema rakinama, nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose