FrankWiliams 18 Parašė Gruodis 7, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė :Artūras_Glovskas Kokios pagalbos jums reikia : Žaidimo raides Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Pas mane per pati žaidimą nesirašo lietuviškos raidės , o tiesiog skaičiai. Kiti sako , kad ten reik eit į control panel , bet aš ten nusistatęs lietuviškas. Jei kažko nesupratot parašykit. Tomas_Wilson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sasha_Beliy 5 Parašė Gruodis 7, 2015 Control Panel-->Clock,Language and Region--->Region and Language-->Administrative-->Change system locale--> pakeiti i Lithuania ir fsio apply td darai pc rr ir losi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Gruodis 7, 2015 Sveikas as tau padesiu kaip pasikeisti kad rodytu Lietuviskas raides per samp stai prasome paziureti si video Jei padejau +rep FrankWiliams 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Gruodis 7, 2015 Control Panel-->Clock,Language and Region--->Region and Language-->Administrative-->Change system locale--> pakeiti i Lithuania ir fsio apply td darai pc rr ir losi Pas mane jau pakeistą... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Gruodis 7, 2015 Sveikas as tau padesiu kaip pasikeisti kad rodytu Lietuviskas raides per samp stai prasome paziureti si video Jei padejau +rep Pas mane 7win. Uždėsiu rep , bet jau stengeis padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Gruodis 7, 2015 Up. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Gruodis 7, 2015 Up. Nerašyk tuos UP ar kaip pakelti temą, nes gausi įspėjimą. Yra ant to viršuje, "PAKELTI TEMA" . Antras dalykas kaip susitvarkyti, tai pirma kokie pas tave windows sistema. Neapibūdinai dėl to. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Gruodis 7, 2015 yra pamoku skilty pamoka kaip padaryt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Gruodis 7, 2015 Pabandyk paspausti vienu metu CTRL ir SHIFT nes pas mane taip yra . FrankWiliams 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Gruodis 7, 2015 Pabandyk paspausti vienu metu CTRL ir SHIFT nes pas mane taip yra . Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Gruodis 7, 2015 Veikia? Jai veikia + Rep dq Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose