Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

"Peikių" Edwa_Nmz

Danielius_Daims

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Danielius Daims


• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Edwa_Nmz


• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Ištikrųjų nenoriu peikti šito prižiūrėtojaus, gal labiau perspėti jį labiau. Edwa_Nmz yra administratorių prižiūrėtojas ir žaidėjas parašė man administratoriaus papeikimą. Už free jail ir free mute. Savaime jail aš savo kalte pripažinau. Bet dėl mute nenorėčiau sutikti. Situciją visa tokia: Mantis_Kent buvo nubaustas už tai, kad įžeidė mane ir gavo mute už įžeidimus. Įžeidimas buvo žodis "vaikas". Aš kaip save gerbiantis asmuo neleidau kažkokiems eiliniams vadinti mane vaikų, nes esu vyresnis ir senai išėjau iš to amžiaus ir norėčiau, kad mano asmenybė nebūtu įžeidžiama. Anketa už mute buvo. Rytis_Bit parašė, kad jis nemato nieko tame blogai. Kad žodis vaikas, nėra nieko įžeidžiamo. Ną tarkim jis nemato, bet tarkim aš pamačiau. Gerai kita karta žinosiu, bet Edwa_Nmz nubaudė mane už tai, kad free mute. Nors kaip ir sakiau, aš jaučiaus įžeistas ir dėl to Mantis buvo nubaustas. Pati mute anketa buvo parašyta pagal visus reikalavimus tiesiog prižiūrėtojas Rytis_Bit nieko blogo tame nematė. Toks jausmas susidarė, kad Edwa pamatė papeikimą, pamatė, kad ale yra įrodymai ir viskas. Deda įspėjimus kaip reikalas. Norėčiau, kad šita situacija nebutu kaip papeikimas o tiesiog prižiūrėtojai susitartu ir padarytu tema kur yra įžeidimai o kur ne. Nes dabar vyksta jovalas. Dar karta pakartosiu. Nenoriu, kad prižiūrėtojas butu baudžiamas, tiesiog norėčiau, kad administratorius padarytu išvada ir kažkaip išprestų mano problemą su įspėjimų.


• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :


Anketa kur Ryti_Bit parašė, kad nemato nieko blogo tame. Jis gal ne jei jam nesvarbi yra savo asmenybė, bet man tarkim tai nemalonu, kad paprastas žaidėjas kuris nėra nei draugas, nei kažkas kitas mėtosi tokiais žodžiais kaip "vaikas"


http://greenside.lt/index.php?/topic/15439-dd-mute-mantis-kent/


 


Anketa kur gavau įspėjimus.


http://greenside.lt/index.php?/topic/15441-peikiu-danielius-daims/


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas,

Vieną įspėjimą nuėmiau, kitas įspėjimas uždėtas tvarkingai. Už šią klaidą yra kalti du prižiūrėtojai, tai Rytis_Bit už netinkamą situacijos įvertinimą ir Edwa_Nmz, už neatidumą. Su abime prižiūrėtojais bus pakalbėta ir pasirūpinta, jog tai niekada nebepasikartotų.

 

Ačiū už papeikimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.