Daumis_Jeremy 727 Parašė Gruodis 8, 2015 Anketos: Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Keli komentarai apie darbus: Iš šiandienos darytų nuotraukų, kažką padariau, P.S kokybę susitaisiau.. Grafikos darbai (min. 2): -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Darbų paveikslėliai - http://imgur.com/a/vbhtJ Mantas_Jameson Rokas Bmx_Park 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Gruodis 8, 2015 Gražu išties bet gal manau per daug ryškumu uždėjai , kadangi , per daug jų yra , ir sunku ižiūrėti . ;x žmogus norintis ateiti žaisti čia , ir domintisis , fotografijomis , nemanau kad suprastu jog čia eglutės įžiebimas Daumis_Jeremy Paulius Sweet 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Gruodis 8, 2015 Gražu išties bet gal manau per daug ryškumu uždėjai , kadangi , per daug jų yra , ir sunku ižiūrėti . ;x žmogus norintis ateiti žaisti čia , ir domintisis , fotografijomis , nemanau kad suprastu jog čia eglutės įžiebimas Geras pastebėjimas, priimtina. Atkreipsiu į tai dėmesį. Iš esmės darbo dydis pakišo koją. Bet ką aš norėjau padaryt, tą ir padariau. White_Nike Martynas_Kon Danielius_Daims 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Gruodis 8, 2015 Pats pirmas darbelis visai krenta ( tarp akių ) o antras man nelabai patiko. Daumis_Jeremy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 9, 2015 Įdėk bent parašo stocką kaip antrą darbą arba tema bus rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Gruodis 9, 2015 Na man tikrai patiko tu turi gerus įgūdžius dirbti su PhotoShopu sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 9, 2015 Išties gražu , tik man atrodo reikėjo išjungti Nickus. Šeip sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Molotkov 4 Parašė Gruodis 9, 2015 Kaip ir Renn_Bond sake ta pati galeciau pasakyti. Bet seip patiko pirmasis darbelis tobulek ir viskas bus gerai sekmes . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Gruodis 12, 2015 Gražūs parašai , šaunu jok kažką sukuri , linkiu sekmės tau tobulėjant toliau ir pasidalink būtinai savo darbais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 19, 2015 Tema rakinama, nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose