KKirigaya 43 Parašė Gruodis 10, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kazuto_Kirigaya • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : More_More • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event'o trugdymą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Gruodis 10, 2015 taigi pats kaltas jis buvo jis pradejo islempos mane sauditi nors dar eventas nedgi nebuvo prasidejas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
KKirigaya 43 Parašė Gruodis 10, 2015 Šią dieną 2015-12-10 į 13:46, More_More rašė: taigi pats kaltas jis buvo jis pradejo islempos mane sauditi nors dar eventas nedgi nebuvo prasidejas Event'as buvo prasidėjas, tu darei nesąmonės pagal Jimmy, ir jis į tave pradėjo šaudyti. Tu jį padarei /kill, buvau, ir viską mačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Gruodis 10, 2015 taigi as stovejau prie bordo as jam pasakiau ko saudai ir ten man pradejo grasinti ir nusove jis mane prie borto ir poto as ji su /kill komanda nuzudziau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 10, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose