KKirigaya 43 Parašė Gruodis 10, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kazuto_Kirigaya • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : More_More • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event'o trugdymą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Gruodis 10, 2015 taigi pats kaltas jis buvo jis pradejo islempos mane sauditi nors dar eventas nedgi nebuvo prasidejas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
KKirigaya 43 Parašė Gruodis 10, 2015 taigi pats kaltas jis buvo jis pradejo islempos mane sauditi nors dar eventas nedgi nebuvo prasidejas Event'as buvo prasidėjas, tu darei nesąmonės pagal Jimmy, ir jis į tave pradėjo šaudyti. Tu jį padarei /kill, buvau, ir viską mačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Gruodis 10, 2015 taigi as stovejau prie bordo as jam pasakiau ko saudai ir ten man pradejo grasinti ir nusove jis mane prie borto ir poto as ji su /kill komanda nuzudziau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 10, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose