Sirioga_Master 17 Parašė Gruodis 14, 2015 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Sirioga_Master 2. Parduodamos tr. priemonės pavadinimas: Slamvan 3. Parduodamos tr. priemonės kaina: Siūlikit 4. Informacija apie tr. priemonę - rida, išvaizda: Gražus tune, rida nedidelė. Labai gražiai dirba variklis, sukibimas su danga geras, automas, drifto mašiniukas 5. Tr. priemonės nuotraukos: 6. Papildoma informacija( jei neturite ko pridurti - šio punkto galite nekopijuoti ): Labai milėtas ir prižiūrėtas slamvaniukas! Parduodu nes finansiškai nebegaliu išlaikyti ir reikia pinigų. Ltu_Justux 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Gruodis 14, 2015 4 daužta.. 30k duodu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sirioga_Master 17 Parašė Gruodis 15, 2015 4 daužta.. 30k duodu! ir kas is to duzimo? tipo kazkas keiciasi? ne aciu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Gruodis 16, 2015 Man nieko! Bet aš pats parduot norėsiu;) o kiti verkia dėl jo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sirioga_Master 17 Parašė Gruodis 16, 2015 Man nieko! Bet aš pats parduot norėsiu;) o kiti verkia dėl jo. Kas vertina transporta ir jo grozi nusipirks kad ir 10 kartu dauzta, svarbiausia kad jam ji bus labai grazi ir jis jos labai nores Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Gruodis 21, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose