Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Vasaris 5, 2015 Na tai va temoje jau parašiau penkis žodžius ar net daugiau. Ne juokauju, aš čia jus atsitempiau ,kad pažiūrėti mano editinimo maždaug PRIEŠ 4 mėn. Jeigu turit savo kokių chill editų galit juos laisvai mesti čia. http://youtu.be/nNYdmJMbiHM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 5, 2015 Tikrai puikus editas, ne per daug efektų Viskas tisiog puiku, tik muzika man nelabai patiko, nes norėjosi kažkokios trailer'iškos muzikos, bet tai tik smulkmena. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 5, 2015 Pradžioje gal perdaug efekto.. O visas VIDEO ir kiti efektai geri Malačius ir sėkmės toliau!!! Ananasu_Fabrikas Tabako_Weed 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Bartkus 9 Parašė Vasaris 5, 2015 (redaguota) Tikrai gražus edit'as vertas dėmesio, tačiau gal kiek per daug panaudota efektų, kurie kliudo akiai. Tačiau visą kitą gražu ir dera, gal kiek muzika ne tokio žanro reikėjo parinkti, bet tai tik mažytė smulkmena. Redaguota Vasaris 5, 2015 Rokas_Bartkus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Vasaris 5, 2015 (redaguota) Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū !!! žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 6, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose