Fernando_Black 0 Parašė Gruodis 19, 2015 Sveiki tai yra mano pirmasis video, nes tik vakar pradėjau dirbti su SONY VEGASU, norėčiau, kad per daug nesmerktumėt o geriau parašytumėte ko trūko, dėl logo GREENSIDE, neseniai atsiuntė tai pažadu, jog kitame mano video bus LOGO tipas. Pas mane biški yra modifikacija tokia uždėta sniego, tai biški susibugino eglutė.... HP PLZ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Liudvik_Jure 1 Parašė Gruodis 19, 2015 Nieko gero, grafikos negražios, visą video rodai tik eglute (kas turbūt neidomu nei vienam žaidėjui). Nesupyk, bet kritika reikia priimti. Nacė ★ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Black 0 Parašė Gruodis 19, 2015 Nieko gero, grafikos negražios, visą video rodai tik eglute (kas turbūt neidomu nei vienam žaidėjui). Nesupyk, bet kritika reikia priimti. Tai aš ja priimu, tai aš pasirinkau tematiką Eglutę, tai iš pavadinimo gali spręsti, jog eglutės pristatymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 19, 2015 Man tai tą tavo eglutė visai negraži. Originalioji gražesnė. Sorry, tokia mano nuomonė. Ir šeip tikrai niekam neįdomi viena eglutė. Frankis_Buggatiz Monika_Salciute 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Black 0 Parašė Gruodis 19, 2015 Man tai tą tavo eglutė visai negraži. Originalioji gražesnė. Sorry, tokia mano nuomonė. Ir šeip tikrai niekam neįdomi viena eglutė. Kitame video sukursiu kažką geresnio įdomesnio dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Gruodis 19, 2015 Patarimas: naudok /slepti Import_Sawass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Black 0 Parašė Gruodis 19, 2015 Ore eglutes zaislai, vps ne i tema video, bent fonai butu, ar kazkas parinkta, nieko nepaslepta. Tuscias kadras zdz Čia dėl modo ... Ok priimu kritiką. Patarimas: naudok /slepti Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 19, 2015 Galima buvo daugiau pafilmuoti , eglutės modą galėjai gražesni paieškoti . Sėkmės tobulėjant . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 19, 2015 Pagrindinė video bėda,kad naudoji bugintą žiemos modą,jau geriau orginalą naudotum. O visa kita manau gerai,tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Black 0 Parašė Gruodis 19, 2015 Galima buvo daugiau pafilmuoti , eglutės modą galėjai gražesni paieškoti . Sėkmės tobulėjant . Pagrindinė video bėda,kad naudoji bugintą žiemos modą,jau geriau orginalą naudotum. O visa kita manau gerai,tobulėk. Jo jau ištryniau invalidiškas kažkoks modas .. Bugintas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose