Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 Mantvis_Daedo Ignas Bandito 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 Na gal visai ir gražiai atrodo, bet fontus galėjai paįvairinti. Na o daugiau tai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražųų. Patiko man šis parašas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Šiaip man patiko,bet kažkaip nelabai matosi tekstas,reikėtu pariškinti,bet malačius,tobulėk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 Šiaip man patiko,bet kažkaip nelabai matosi tekstas,reikėtu pariškinti,bet malačius,tobulėk toliau. Čia tie mažesni nesimato, didelis, viskas ok, ir šiaip mažesnius irgi įmanoma įžiūrėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Va šitas gražus darbas ir efekų idėta nu man tai viskas čiki piki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Va šaunuolis, kad paklausiai ir patamsinai, nes primai nesimate teksto iš viršas ir apačios, gražiai išėjo, pabadyk Justai naudoti kitas texturas, jugi tas pats pabosti turi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Na tie sub tekstai tai nelabai įskaitomi gali būti na, bet gražiai padarei ir fonas mldc. Taip ir toliau Halberstad'ai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Viskas būtų neblogai, tik tekstą sunku įskaityt, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Neblogi, viskas puikiai padaryta, sėkmės toliau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose