♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 20, 2015 Sveiki, greenside žaidėjai, iškilo klausimas.Pamenat, kaip wondows juostoj dešinėj buvo 10 windowsu ženkliukas, paspaudus jį ten buvo galima užsiprenumeruoti nemokamą siuntimą į gmail'ą windows'ų.Tai aš užsiprenuravau iš labai senai ir iki pat šiol negaunu windows'ų, tai norėjau paklaust ar kažkas iš jūsų jau gavot ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 20, 2015 https://www.microsoft.com/lt-lt/software-download/windows10 Čia nueini ir atsinaujini. P.S. Patariu rašyt 'upgrade installation', nes jeigu nepatiks galėsi reset'int atgal į senuosius windowsus. Aš pats to nepadariau, dėl to gavau tą pačią dieną persirašyt, nes man tie dešimti windowsai šūdai konkretūs dėl juose esančių pilna bugų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 20, 2015 Dėkuui! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 20, 2015 Tai, kad tas pats, nieko neatnaujina, o tik rašo, kad praneš kada atnaujins, nors jau ~5mėn jokių žinių, gal net ilgiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Endrew_Stiller 3 Parašė Gruodis 20, 2015 Need for speed world?? jis nebeveikia gi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 20, 2015 (redaguota) Rakinkit temą, jau sisitvarkiau. Redaguota Gruodis 20, 2015 ♔ Anthony_Marcello ♔ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 21, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose