Kaspis_Lietuva 3 Parašė Gruodis 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kaspis_Lietuva • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: 12h kenkimas serveriui, piktnaudžiavimas admin freeban. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/95541710b7e7f6e409a0560b364c764b421.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 20, 2015 Tu negali manes blokuoti tik prižiūrėtojai gali mane blokuoti, + reikėjo palaukti kol banned užpildysiu tada blokuot. Free ban dėjai pats. Pasisktaityk taisyklęs prieš blokuodamas. Monika_Salciute Mantas_Nesvarbuu 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Gruodis 20, 2015 (redaguota) jis irgi bane jau Žaidėjas yra baudžiamas vienu įspėjimus už Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Redaguota Gruodis 21, 2015 Santiago_Dior Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaspis_Lietuva 3 Parašė Gruodis 20, 2015 Kadangi prižiūrėtojai nebanino, aš užbaninau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 20, 2015 Kadangi prižiūrėtojai nebanino, aš užbaninau Tai jaigu jie neblokavo reiškias viskas buvo gerai Mantas_Nesvarbuu Марихуана Mantvis Daedo 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 21, 2015 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose