Ich_Tomas 9 Parašė Vasaris 6, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ich_Tomas • Kokios pagalbos jums reikia ?: Žodžiu, neįmanoma prisijungti į serva. Vos tik prisijungiu iškarto crash. Viskas prasidėjo kai išėjau iš VM, vos tik išėjus crash, vos tik prisijungus crash. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Ir nespankit, kad čia mano kaltė dėl modų, nes kituose serveriuose viskas normaliai, bandžiau ir be modų jungtis - tas pats vistiek crash. Gal įmanoma nukelti mane kur nors...? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Walkerr 1 Parašė Vasaris 6, 2015 Bandyk GTA persirašyti gal kažkas pasikeis , nor ir nelabai pats tikiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 6, 2015 Įsirašyk anticrash'erį arba persirašyk San Andreas, o jei ir tai nepadės - atsinaujink client'ą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ich_Tomas 9 Parašė Vasaris 6, 2015 Beto su kitu nick eina prisijungti. Manau čia pakliuvau ant kažkokio serverio bugo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Vasaris 8, 2015 Man būna kai atvažiuoju iš kito miestelio į montgomery, tai tiesiog padarau RR Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ich_Tomas 9 Parašė Vasaris 8, 2015 Tai, kad man vos tik prisijungus crash išmete. Bet oir su nauju acc tas pats. Vos tik išėjus iš VM. Wsio načert... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Vasaris 8, 2015 Paprašyk administracijos, kad vos tik suvedus slaptažodį tave nužudytų su /kill komanda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 10, 2015 Susisiek su manimi forume. Tema rakinama. Rokas_Crupynas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose