Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Jack_Next

Jack_Next

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAS PATEIKTAS ČIA,

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Jack_Down                [EMIGRUOKIT SITA, ANT JACK_NEXT GAVAU BANA]

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien, tai yra 2015.12.25

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 3-4 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Visi gyrė, tai užsimaniau ir aš.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jau pabodo kiti projektai, nėra kituose update ir pasidarė neįdomu ten žaisti. Na aš noriu naujovių.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau. Nebuvo sunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Šiame serveryje dar dirbau  tik šiūkšlių rinkėju.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nebuvo sunku.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, nes esu serverio naujokas.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, nebuvau, manau čia visi draugiški :)

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip patinka, nebuvo sunku.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, kartais naudoju

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ne, dar neteko.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas yra aišku.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko, manau viskas yra gerai :).

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.