John_Juske 800 Parašė Gruodis 23, 2015 (redaguota) Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė); Redaguota Gruodis 23, 2015 Rytis'Bit Sasha_Beliy Juste_Lotus Jason_Lois 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sirioga_Master 17 Parašė Gruodis 23, 2015 Man asmeniškai per daug tuščia. Gal kokiam freeroome būtų pats tas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 23, 2015 Man asmeniškai per daug tuščia. Gal kokiam freeroome būtų pats tas. Žmogus prašė naudoti kuo mažiau objektu ir stengiausi atrasti vieta hydrai, barakui tam pravažiuoti normaliai ir t.t Neturi būti bazė per grusta, manau čia kaip tik pats tas, kaip turi būti, bet ačiū vis tiek už nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis Daedo 944 Parašė Gruodis 23, 2015 Normaliai , bet manau, kad galėjai gražiau kažką padaryti. Nelabai man tas tavo darbas kurį sumapinai. Mindaugas_Parkour Rokis_Roxas Mindaugas Parkour 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Gruodis 23, 2015 Tikrai neblogas darbelis,gal kai kuriuose vietose ir tuštoka buvo,bet čia juk Armija,jei svarbiau erdvė,o ne tas jaukumas bazėje. Šaunu,kad toliau darai savo darbus ir daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 23, 2015 Mano manymu vienas is geriausiu tavo darbu, tiesiog tobula ! Žinok ką ką bet tavo ir dar vieno žmogaus nuomoniu labiausiai laukiau Egidijus_Uzas Jonny_Star Juste_Lotus 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Gruodis 23, 2015 Visai gražu , bet tik galėtum visą bazę truputėlį daugiau suspausti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 23, 2015 Visai gražu , bet tik galėtum visą bazę truputėlį daugiau suspausti O kam suspaust? Juk nemanau,kad mappinta serveriui.Šį kartą vietos yra,tik įdomu kam tie chetahai armijai Įdomu kaip naktį atrodo. John_Juske 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 23, 2015 O kam suspaust? Juk nemanau,kad mappinta serveriui.Šį kartą vietos yra,tik įdomu kam tie chetahai armijai Įdomu kaip naktį atrodo. Galėsiu kada padaryti foto, o dėl chetah idėjau, nes tai paprašė, o šiaip būs naudojama, kaip papildomas armijos transportas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 23, 2015 Tema Rakinama , nes pažeidė Forumo taisykles Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose