Conor_Mcgregor 144 Parašė Gruodis 23, 2015 Grafikos kovos anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:Conor_Mcgregor Priešininko vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Pradinis stockas - pagrindas, nuotrauka, t.t.: Jūsų darbas: Priešininko darbas: Kiek „už“ blasų turi surinkti laimėtojas: 5 McGregoris - Pralaimėjo 2/5 Jimmy - Laimėjo Amandas FrankWiliams Hot_Anonymous 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 23, 2015 Man paviziuj pirmas darbas grazesnis tai ira conor mcgregorio Conor_Mcgregor 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 23, 2015 Aš už antrą darbą,nežinau,man kažkodėl gražiau žiūrisi. Daumis_Jeremy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Gruodis 23, 2015 2-asis darbas. Jeremy_Warning. Daumis_Jeremy 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus_Sullivan 890 Parašė Gruodis 23, 2015 Antras darbas geriau atliktas. Lenis_Kempinis Daumis_Jeremy Jeremy_Sullivan 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Gruodis 23, 2015 1-asis darbas man gražesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 23, 2015 Vertinu #1 darbas: Nežinau ar ten textūra ant viršaus uždėta, ar pats dariai efektus, bet atrodo lyg būtų perdėta, tekstas, labai senamdiškas ir nemanau, jog reikėjo dėti stroke, galėjai tiesiog gražiai drop shadow užmest, na ir paskutinis nekaip atrodantis dalykas, rėmeliai, man jie netinka. O šiaip visai nieko, jeigu esi pradedantysis. #2 darbas: Kokybė kaip ir priešininko sumenkinta, nuo pagrindinio stocko, manau jau šiektiek įgudai su efektais, tačiau ta smėlio spalva man nėra pati gražiausia, o greenside užrašas neatitinka nuotaikos. Bet vaizdas geresnis negu priešininkos. Verdiktas - balsuoju už Jimmy_Cold. Conor_Mcgregor Daumis_Jeremy 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Gruodis 23, 2015 Pirmas darbas ta visa aplinka viskas ok yra, bet tie remėliai galim sakyti ,,old school", tekstas irgi yra neblogas, bet pažiūrėjas į antra variantą, tiesogiai numušė pirma variantą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 23, 2015 Tema rakinama Laimėtojas paskelbtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose