Jamal_Eastbrooks 16 Parašė Gruodis 23, 2014 Jeigu patiko uždėk reputacijos tašką! Mantvis_Daedo August_James Marius_Corallo 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Toks 8/10 Žalias tekstas, fonas mėlynas nelabai. Galėjai dar netokį ryškų tekstą padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fuck_Off 0 Parašė Gruodis 23, 2014 Mldc parašas +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Nu toks jau labai paprastas yra bet visai gal ir nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Gana gražus parašas,užsidėsiu dabar sau 10/9 man asmeniškai labai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 PEr ryškus tekstas Kepure nežinau tiesio uždėta atrodo nieko nebandyta padaryti kad derėtu Fonas išvis be ryšio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Man ta G raidė tokia tokia keista, bet suderinai ir gražiai padarei mldc Sėkmės toliau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Uždėjau reputacijos, tačiau darbelis nelabai. Sėkmės kuriant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Gražus, užsidėsiu kada, REP po limito. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Paprastas bet gražus darbelis. Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 27, 2014 Mmmm, bent jau man mėlynas fonas su žaliu tekstu nelabai derinasi. Kalėdinės kepures png galėjai ir geresni susirast, kur bent atrodo kaip uždėta, o dabar kažkaip paguldyta ir vsio. Bendras vaizdas 7. Sėkmės ateityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 27, 2014 6/10 . Nepatiko šriftas , ir tas mėlynas bluras . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose