Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 6, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Nike • Kokios pagalbos jums reikia ?: Na man neina ištrinti tokio failo kaškodėl... padėkit, atsilyginsiu rep. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : http://www.part.lt/img/dfcb9e9e6749e91de4da89c05d6e58b3120.pngĮ KITUS DALYKUS NEKREIPIAM DĖMESIO! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Crupynas 0 Parašė Vasaris 6, 2015 nutrink taska, nes taska padejei ir pc nebeatpazysta koks tai failas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ink_Smash 11 Parašė Vasaris 6, 2015 Padaryk kompo restartą ir tada ištrink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 6, 2015 Man irgi taip kartais būna, kad neleidžią ištrinti tam tikrų failų. Pabandyk perkrauti kompiuterį ir tuomet pabandyti ištrinti, kadangi man daugeliu atveju tai padeda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 6, 2015 nutrink taska, nes taska padejei ir pc nebeatpazysta koks tai failas. Neina pervadinti failo. Padaryk kompo restartą ir tada ištrink. Bandžiau šimtą kartų. Man irgi taip kartais būna, kad neleidžią ištrinti tam tikrų failų. Pabandyk perkrauti kompiuterį ir tuomet pabandyti ištrinti, kadangi man daugeliu atveju tai padeda Bandžiau daug daug kartų, nieko gero. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 8, 2015 Prikeliu temą, padėkite visi pėašau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 8, 2015 tas failas daug neužima gi . manau jis tau tik akį gadina . Jeigu neina ištrinti jo niekaip . mause 2 ant jo ir ten bus paslėpti ar kažkas panašaus . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose