Gedis_Gaska 97 Parašė Gruodis 25, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gedis_Gaska • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Gyvate;Jeremy_Sullivan • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:cytinima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=FW3CSyFBxzA&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Sullivan 7 Parašė Gruodis 25, 2015 Is pradziu saudei y mane keles kulkas nueme sarvu, poto y gyvate jam nejo, poto matos kad man sarvu nebeliko. Free ban, jei nepataikai kulku, nereiske kad inv seniuk be to as vaiksciojau o tu nepataikai kulku p.s dar pingo neparodei Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Gruodis 25, 2015 wtf , tipo inv? tai kad man viskas imasi ir šarvai ir hp ;x + gal pingas buvo pakilęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gedis_Gaska 97 Parašė Gruodis 25, 2015 niekas jums nesake kad bininu uz inv iskur istrauket , baninau uz ghost moda/cyta per jus kulkos eina kiauriai kaip taip gali buti? kaledos magijos ir t.t. ane? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Sullivan 7 Parašė Gruodis 25, 2015 tu klisiau pataikyk kulkas bent moli *cenzūra* klisas nuo gimimo matos ranka dreba matos kad ima man hp ghoste tu... kas tas per isvis *cenzūra*? turejau full hp ir sarvus kai tave nukaliau beturejau jau tik full hp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Gruodis 25, 2015 Kraujas taškos , hp imasi , sakai kad kiaurai kulkos eina.. Nebeprikolink Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 25, 2015 Anketa netvarkinga , administratorius nebus baudžiamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose