♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 27, 2015 Sveiki, aš su tokiu durnu klausimu, noriu paklaust kur yra tie greenside oficialūs parašai, kur rodo kiek km pravažiavęs, kiek xp, kokios privilegijos ir nuolat atsinaujinantys ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 27, 2015 nu tai man atrodo reik savo nick nrml užrašyt t.y pakeist forumo vardą į tokį koks žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 27, 2015 nu tai man atrodo reik savo nick nrml užrašyt t.y pakeist forumo vardą į tokį koks žaidime. Dude, taigi aš klausiu kur rast tuos parašus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 27, 2015 Niekaip jie patys užsideda automatiškai nu į parašą pasirašo. Adresas tai va http://greenside.lt/gsparasai/index.php?n=Katum_Asas Ir redaguok savo parašą į '.' arba dar kažką nes kai tuščią palieki bent jau man tai nerodo jo užmečiau smaila ir veik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 27, 2015 Nesuprantu vistiek kaip užsidėt tą parašą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Gruodis 27, 2015 Nesuprantu vistiek kaip užsidėt tą parašą kai be tu šudu užsidėsi nicka forume nueisi į savo profile ir pamatysi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 27, 2015 ... Nesuprast? Persivadink savo nicką grynai tokį patį kaip žaidime,be jokių ženklų ir parašas yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 27, 2015 Va dabar supratau, dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Sausis 16, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose