Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 Sveikučiai, pabandžiau kažką gražaus dėl savęs, iš neturėjimo ką veikti, tekstą uždėjau šiaip. Arnis_Selfie Ignas Bandito 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Na 10/10 šaunu,kolkas man labiausia patiko tavo Malačius,užsidėdu ant parašo,jeigu galima ? Rėp ++,beja galėtum kažko dar pridėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 9/10,yra dar kur tobulėti. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Na gražus man toks asmeniškai darbas padarytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Su tekstu bėda tau, o šiaip neblogai atlikai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 23, 2014 Jeigu rimtai, čia manau daugėlis galėtu toki padaryti, maždaug per 3 dienas išmoktu naudotis normaliai su PS, ir vsio.... aš net toki manau padaryčiau aišku tik su tuo kvadratu gal sunkiau būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Čia visiems tekstai neprilimpa prie koverio... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Gruodis 23, 2014 ' Sveikas, iš tiesų gražus darbas, neturiu prie ko prikibti, nes pats ne gfx'eris , Skiriu 10/10 ! Šaunuolis Gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Na visi rašo tekstas netinka... Man tai kaip tik gerai atrodo, kaip parašas gražu spaudžių žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 9/10, sėkmės toliau kuriant darbus, lauksim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose