Martynas 237 Parašė Vasaris 6, 2015 Sveiki. Paprastas, lengvai įsimenamas pavadinimas, su manau visiems suprantama reikšme : mesk visus darbus ir pailsėk su gera muzika. Startavo mano youtube muzikos kanalas. Kelsiu ne šiuo metu populiarią ar naujai išleistą muziką, o tai, kas man patinka. Į dieną stengsiuosi įkelti bent po vieną dainą. Tad jei norite pasiklausyti tikrai gerų ausims tune, užsukite į šį kanalą. Šiandieną (2015/02/06) įkėliau pirmąją daną, kurią galite rasti čia : Feel free to SUBSCRIBE, man tai tikrai daug reiškia! Komentaruose galite įkelti dainų linkus, galbūt jūsų daina atsiras šiame kanale. *Kai kuriems iš jūsų, kurie gyvenate užsienyje, gali nerodyti vaizdo klipo, kadangi šitas muzikos takelis yra blokuojamas keletoje šalių. Ignas Bandito 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 6, 2015 Šita muzika išties nuostabi, galėtum ir pats pradėti kurti dainas. Martynas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Marlboro 3 Parašė Vasaris 6, 2015 Šits tai tikrai gera gabalas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Vasaris 6, 2015 Dar vienas vertas dėmesio šmotas : Hot_Anonymous 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Vasaris 7, 2015 (redaguota) Naujas gabalas jūsų ausims : Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 7, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nebenaudojama_Trinti 0 Parašė Vasaris 8, 2015 Šaunu, kad daliniesi. Tikrai šaunios muzikos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Vasaris 8, 2015 Naujas kūrinukas jau mano kanale. Feel free to like and subscribe. Man tai daug ką reiškia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukusus_Hitman 0 Parašė Balandis 11, 2015 šita labai graži daina man ji labai patinka klausau ilgai jau jos maždaug nuo jos atsiradimo labai patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose