Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 Gruzinas_Sampo Ignas Bandito 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Nu gražus darbas man patiko labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Na žinok šis darbelis man labiausia patiko,reikėtu jog ji panaudotu,bet yra ir trukumu,nereikia to SAMP /TEAMSPEAK nereikalinas,bet šeip skyrsiu 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražus tik gal nereikia atsisiusti samp ar ts nes aukštai yra siuntiniai Sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 Man vienam į pagr.puslapį ant siuntinių paspaudus numeta? ir šiaip koks skirtumas, nemanau kad jį kas nors koduos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Labai aky rėže darbas, manau turėtum mažiau naudoti ta ower... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Gruodis 23, 2014 Galetu uzdet vietoj to paprasto sits geresnis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Kodėl vis kitą darbą keli į naują temą? Nebūtų paprasčiau vienoje? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose