Aron_Brook 15 Parašė Gruodis 30, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Aron_Brook Kokios pagalbos jums reikia : Reikia dėl ENB Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Kuomet įsirašau nors ir lieva ENB pagal kitus, man visad atrodo kad jis per daug būna pas mane užkeltas tie nustatymai. Ta prasme, jog kaip įsikeliu enb for low pc, man visad ten kaip paspaudžiu Shift + f12 , užsikrauna tas enb ir pasijungia, bet pradeda strikti labai, atrodo jog ten visai ne for low pc, o pagal mane geresniems pc. Nustatymai : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Gruodis 30, 2015 siaip i vaiz*cenzūra*e reiktu didesni demesi manau kreipti. parodyk kokia vaiz*cenzūra*e. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Gruodis 30, 2015 siaip i vaiz*cenzūra*e reiktu didesni demesi manau kreipti. parodyk kokia vaiz*cenzūra*e. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Sausis 6, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose