Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 30, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Ethan_Taylor Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Matthew_Stanfford Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Labas vakaras, taigi su šituo žaideju susitarem, kad jeigu jis neparduos savo biznio 98/min už 400k jis man atiduos o jeigu jis parduos už 400k aš jam 50k turesiu duot abu sutarem. Daviau laiko iki 23:05 Biznis nebuvo parduotas iki 23:05 o buvo parduotas veliau uz 285k regis Tai reiskia, kad sis asmuo apgavo mane ir pagal susitarima nesilaiko. Nuotraukos: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Ačiū.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew`S 9 Parašė Gruodis 30, 2015 Deja neapgavau tas zmogus kuris pirko is manes turi dar atiduoti skola man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Gruodis 30, 2015 Nuo tokių apgavysčių mes neapdraudžiame. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose