Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Gruodis 31, 2015 Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė :Dovydas_Gurksnys Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Durasel_Fst Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga): Na ką apgavo sakė tik tdeze uždės ir neatidavė mašinos http://www.part.lt/perziura/32a9a4de55de88a8a1e040d90a26bfaf122.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Durasel_Fst 0 Parašė Gruodis 31, 2015 Noriu pasakyti, kad aš mašinos nevagiau. Man arba jam pasibugino, kai aš jam siūliau mašina atgal rašė, kad jis jau turi gavęs pasiūlyma nuo kito žaidėjo . tad ne manę reikėtu teisti o jį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Gruodis 31, 2015 Gerai tai atiduok masina melagi ateisu ant srv Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Gruodis 31, 2015 Jis nemokejo atiduoti masinos (melavo) jei esi sazininkas ateik i serveri 21:00 val lauksiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 2, 2016 Žaidėjas Durasel_Fst turi 48 valandas atlyginti visus nuostolius nukentėjusiam Dovydas_Gurksnys. Kitu atveju Durasel_Fst praras aplamai visus registruotus vartotojus mūsų serveryje. Laukiame įrodymų, kuriuose žaidėjas Durasel_Fst atlygina nuostolius kitam žaidėjui Dovydas_Gurksnys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Sausis 3, 2016 Jis tipo sake kad pardave ta masina sakau tada duok pinigus sako ne pac kaltas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Sausis 3, 2016 Serveryje taves lauksiu 12val Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Sausis 3, 2016 Nesulaukiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 5, 2016 Pinigai už automobilį pervesti į banko sąskaitą. Apgavimas prarado vartotoją. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose