Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Jason_Nortena

Jason_Nortena

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui: Jason_Nortena


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2015 - 12 - 30


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Iš viso sampą žaidžiu jau apie 4 metus, bet padariau 6-ių mėnesių pertrauką.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Policijos direktorius yra geras draugas, taigi jis ir pakviete mane vėl pradėt žaist sampą šitam serveryje, kadangi pasakė, jog geras kolektyvas, draugiška kompanija.


​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes pažiūrėjau, kad turit gerą scripterį, labai daug atnaujinimų, matosi , kad serveris pakurtas ne "ant bairio". Kaip ir minėjau draugiška kompanija.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau visas, problemų buvo su 17, kadangi mašiną netyčia imečiau į vandenį :D. Bet perėjau, kadangi nieko beveik nebeliko ir daryt.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar turiu tik 600xp, taigi įvygdžiau pasiekimus kaikuriuos ir dabar galima sakyt dirbu greenside gamykloje :D.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nesudėtinga.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kaip naujokui, man gps komanda yra tikrai būdinga.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Daugybe kartų, ypač kai neturėjau su savimi jokių ginklų.. :D


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakanka, rasti nebuvo sunku ,kadangi jis prie spawno.


​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau. Suteikė pagalbą ir padėjo.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kviečiau vakare taksi taigi sureagavo tik po kokių 20 minučių... bet nesvarbu, rasti kuris galėtų pavežti nėra sunku.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Neteko :)


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Šitam serveryje jau tikrai žaisiu pastoviai. Prieš kelis metus taip pat žaidžiau serverį. Jame praleidau apie 2 metus, buvau administratorius iš anketų. Jame žaidė tiek pat kiek ir greenside kol nesusijunge 2 serveriai į vieną. Tuo tarpų dar ir turėjau policijos direktorių, bet serveris vėliau užsidarė, nes savininkas nebeturėjo laiko tvarkytis su juo, taigi nuo to laiko ir nebežaidžiau. Šitam serveryje pakolkas tikrai nematau jokių problemų, geras scripteris bei savininkas.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.