Darius_Morrelo 46 Parašė Sausis 2, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Smith_Carter. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Jūsų serverio žaidėjas esu nuo 2016/01/02. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Šį projektą man rekomendavo geras draugas. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Atėjas į šį serverį,pamačiau,kad čia nuostabi sistema,nėra bugų ar pnš.Patiko ir nusprendžiau čia žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Suprast kai kures buvo sunku,bet supratus įvygditi lengvą. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Dabar kolkas dirbu tik medkirčiu,šiaip visau įdomus darbas,visai kaip realybėje.O kadangi esu naujokas,dar niekur neteko dirbti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Man kaip naujokui taip,todėl parašiau į /padmins ir mane atgetino. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :Dar kol neapsipratau prie serverio,tai visalaik beveik. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip,vos tik atėjau į serverį ir mane nušovė Gabrielius_Baxer... Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Nežinojau,kad galimą nuomotis dviratį,bet šauniausia administraciją man parodė. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :/padmins dabar naudojių dažnai ir visados padeda man.O /tpagalba dar neteko paprašyti pagalbos. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip,kviečiau medikus ir atvyko per 1min. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Dabar kolkas viskas aišku,jai ko nesuprasiu parašysiu /padmins. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Manau,kad nieko.Turi būti sunkiau pradėdi žaisti ( bent jau mano tokia nuomonė.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 2, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Darius_Morrelo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose