Don_Lollderman 32 Parašė Sausis 2, 2016 Atsisėdau prie kompo, norėjau pažaisti GTA san andreas ir atsitiko problemą, pradėjo mėtyti CRASH. Anksčiau viskas veikė, atsimenu kaip palikau, taip ir turėjo stovėti. Iš naujo mėginau įrašyti tas pats, vos bandau įeiti į serverį ar paprastai įsijungti GTA meta crash.Gal čia GTA kaltas? http://www.part.lt/img/0288c58f631b00f9addc3de4640d419668.pngVisi failai ( man rodus ) .Padėkite, ačiū ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 2, 2016 Tai galbūt naudoji neleistinas cleo programas? O jei ne ištrink visą gta ir rr pc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Lollderman 32 Parašė Sausis 2, 2016 Na, nuotraukoje matosi, kad jokių cleo papkių nėra, šviežiai įrašytas GTA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Sausis 2, 2016 bandei koki anti crasha isirasyt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Sausis 2, 2016 Gal seną samp'o versija pas tave arba nemoki įsirašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Lollderman 32 Parašė Sausis 3, 2016 Anti crasheris čia ne pričiom, nes jis skirtas modams, o aš sakau pas mane šviežiai įrašytas GTA, SAMP versija SA-MP 0.3.7 Client. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Sausis 20, 2016 Tema rakinama. Priežastis: Nebeaktyvi, diskusijos nevyksta ilgiau kaip 7 dienas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose