Lucas'Crawford 12 Parašė Sausis 3, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Math_Colton • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų toks , kad serveryje atsirastų ligos , kuriomis sirgtų serverio žaidėjai. Tarkim žmogus važiuoja su mašina , bėga , vaikšto , ir staiga chate parašo *Jums pradeda svaigti galva , tikriausiai sirgsite , tučtuojau kreipkitės į medikus ! Tai žinoma vyktų tikrai nedažnai . Ir žaidėjui ekranas pradeda sukūriuoti , tampa sunkiau bėgioti , važiuoti , tave pradeda nešioti į šonus, žaidėjas turėtų išsikviesti serverio medikus , kad suteiktu jam pagalbą. Medikai privažiavę prie žaidėjo , turėtų diagnozuoti ligą , parašius tam tikrą komanda tarkim /diagnoze [žaidėjo nickas] . Nustačius diagnozę medikai galės žaidėją pagydyti su kokia nors komanda tarkim /isgydyti [žaidėjo nickas] , kaina priklausytų nuo tam tik tikros ligos. Ligos galėtų būti įvairios : Vėžys , Peršalimas , Bronchitas , Sloga ar pnš. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ši idėja pagyvintų žaidimą, mano nuomone būtų įdomiau žaisti . • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patiko mano įdėja ? Nepaigailėk +rep , jeigu nori kažką papildyti ? Rašyk į komentarus ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ripe_Boo 17 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš manau visai nereikalingas toks dalykas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš, kas jums darosi su tom idėjom? Gal dar padarom tulikus? Ir prostitutes prie stoties pasitenkinimui? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dziovanis_Woop 92 Parašė Sausis 3, 2016 Tai gal ebola ir živ pridedam? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš , visiškai nereikalinga įdėją , kokia iš jos nauda kad tau rašys kad "sergi", paskui kils visokių problemų kad naujokai nežinos kaip tvarkytis . Tikrai nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Sausis 3, 2016 Nereikalinga idėją, taigi prieš. Kodėl? Kaip ir sakė Egidijus, kad tai nereikalinga. Ir jei pradės sirgti ir panašiai naujokas jis nežinos nei kur kreiptis nei ką daryti tokiu atveju. O jei atsitiktu tokia bėda tu pradedi sirgti ar ką ir tada ar tuo metu nėra prisijungę nei vieno mediko nario. Tame ir esmė, kad nereikalingas dalykas. Nes neturėtum kur kreiptis.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Garning 6 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) Prieš ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš prieš ir dar karta prieš, nes nereikia serverio per daug per atnaujinto, nes žinau tokį serveri kuriam darė labai didelius atnaujinimus ir galiausiai iš jo nieko nebeliko, tad kartais geriau jau, kad serveris butu paprastesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Sausis 3, 2016 Nors ši įdėja pagyvintu mediku darbą aš esu prieš, nes jeigu žmogui reikiamu metu pradės svaigti galva jis negalės atlikti savo reikalų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Sausis 3, 2016 Manau tikrai nereikalinga ši įdėja aš esu prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose