James_Riders 3 Parašė Sausis 3, 2016 Anketų pateiktys Modifikacijos dalinimosi anketa: - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jarek_Orange - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: SKIN - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www36.zippyshare.com/v/oWAY82cr/file.html - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija: Deivis_Rhino Mrs Nobody 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 3, 2016 lol cia vendelio rinkti skinai,kam tu čia vėl keli? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Riders 3 Parašė Sausis 3, 2016 *cenzūra*. visus skinus nuo venelio nupiso. krv krv Mažiau keiksmų, jeigų būčiau kūręs pats būčiau parašęs. Ir šios modifikacijos ne iš šio projekto paimtos, o iš kito! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) Mažiau keiksmų, jeigų būčiau kūręs pats būčiau parašęs. Ir šios modifikacijos ne iš šio projekto paimtos, o iš kito! ok. tai dabar man į až tą projektą parašyk,pažėsiu kada įkelta Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį pranešimą Redaguota Sausis 3, 2016 Lil_Uzi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Sausis 3, 2016 Modifikacijos iš ties gražios ir kokybiškos patariu siųstis ir kitiem! Robke_Smile 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Sausis 3, 2016 O skinai tikrai neblogi pasiimsiu į savo skinų aplankalą dėkui tau už paviešinimą. Kai kelsiu į savo gta parašysiu į až, kad šiek tiek padėtum. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) O skinai tikrai neblogi pasiimsiu į savo skinų aplankalą dėkui tau už paviešinimą. Kai kelsiu į savo gta parašysiu į až, kad šiek tiek padėtum. I až man rašyk padėsiu Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį prenšimą Redaguota Sausis 3, 2016 Lil_Uzi Žukas Karolis_Neon 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 3, 2016 chebryte kas draudžia dalintis modifikacijomis... Jaigu jūs patys jas kūrėte tai tada parašykite, kad pats kūriau ir t.t. be mano leidimo nesidalinti ir kt., o čia gi dalinimosi šablonas jabtvajumat.... James_Riders 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) Neblogos,įsirašysiu Žaidėjas baudžiamas už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Vasaris 22, 2016 Egidijus_Bumeris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Riders 3 Parašė Sausis 3, 2016 Sėkmės jum naudojant, jeigų kam reikės padėt įsirašyti skype: deivy*cenzūra*e458! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis___Savas 11 Parašė Sausis 3, 2016 kaimieti ka cia kopijuoji savo sudek ir galesi dalintis http://greenside.lt/index.php?/topic/11680-skins-savo-skinai/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Riders 3 Parašė Sausis 4, 2016 kaimieti ka cia kopijuoji savo sudek ir galesi dalintis http://greenside.lt/index.php?/topic/11680-skins-savo-skinai/ Ką čia pjauni, pažiūrėk į tavo temos data! Aš šias modifikacijas pajėmiau iš kto projekto, o ne iš tavęs tai čia neliek ašaru! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kawaii_Gerardas 33 Parašė Sausis 4, 2016 Ką čia pjauni, pažiūrėk į tavo temos data! Aš šias modifikacijas pajėmiau iš kto projekto, o ne iš tavęs tai čia neliek ašaru! Mielasis jei tu dedi modifikacijas tai tu bent savo nuotraukas padaryk ir nesipjausi kieno čia modai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 4, 2016 Ką čia pjauni, pažiūrėk į tavo temos data! Aš šias modifikacijas pajėmiau iš kto projekto, o ne iš tavęs tai čia neliek ašaru! Kad ir iš kokio šūdo gėbta tas projektas gali būt,jis vistiek kopijavo nuo vendelio,tai čia tau reiktų į datą žiūrėt,o ne jam Frankie'C'M' Paulius_Micro Dziovanis_Woop 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose