Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Rage_Assassin

Rage Assassin

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Rage_Assassin

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.01.04 15h

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Su pertraukomis apie 1,5 metų. Daugiausiai www.lmg.lt serveryje.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Ieškojau naujo, gero serverio, nes senas jau buvo atsibodęs. Įėjęs į Lietuviškų serverių topą, pamačiau, kad šis serveris labai naujas ir populiarus, taip pat paskaičiau serverio aprašymą ir serveriu stipriai susidomėjau.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Dėl pabodusios rutinos praeitame serveryje, dėl naujų galimybių naujame serveryje. Taip pat noriu užsitikrinti gero žaidėjo vardą ne tik sename serveryje, bet ir naujame.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau. Jos nebuvo sunkios, nes prie šio valdymo esu ganėtinai pripratęs. Beveik visuose apmokymuose gavau "Gold" medalį.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Šiame serveryje teko dirbti tik gamykloje. Šis darbas nėra labai įdomus, bet jis reikalingas naujokams. Kitus planuoju artimiausiu metu išbandyti.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, ji buvo pažymėta.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Jeigu įsimenu tam tikrą vietą ir be /gps komandos, tam laiko negaištu, tačiau jeigu reikia nuvykti į nežinomą vietą, tada ji (komanda) būna mano gelbėtoja.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, vos prisijungęs į serverį ir pabaigęs vykdyti apmokymus buvau nušautas "Gaujinio", kai kalbėjausi su kitu serverio žaidėju.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, yra keli punktai dviračių nuomos (Labai geras ir įdomus dalykas), kuris mane nustebino, kad pusę nuomos kainos gali atgauti grąžinęs dviratį. Šis dalykas buvo mano naujovė. Taip pat labai gerai, kad naujokams leidžiate važinėtis nemokamai nuomojant mašinas.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Teko naudotis. Pagalba tikrai padėjo, o taip pat norėčiau atskirti, kad aktyviausias ir daugiausiai padėjęs adminas buvo Hugo_Soprano.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Bandžiau ja naudotis, tačiau nelabai supratau komandos šablono. Bus dar laiko išmokt. :)

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra tikrai pakankamas ir aiškus, ypač anksčiau kitame serveryje (panašiame) žaidusiam asmeniui.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, kad viskas serveryje yra tikrai gerai. Daug naujovių bei įdomybių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Tomukas_Tomas 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.