Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Pasiūlymas serveriui: Vaistinės, medikai ir ligos.

Madd_Lion

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Lion

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Įžanga. Kaip gimė įdėja? Kodėl? Įsidarbinau į medikus, pagrindinis dalykas kurį medikas daro, kad nebūtu nuobodu yra vaistų vežiojimas. Taip tai gera išeitis, tik labai nostalgiška.. ..bet, aš turiu įdėją!

Išdėstymas, sąvokos Siūlau šios dalykus:

Vaistinės - kaip ir tikrame gyvenime tai pastatai kur išduodami vaistai. Jose būtu parduodami įvairūs medikamentai. Daugiau apie juos jų rūšis tolimesnėje skiltyje.

Medikai - atliktu tą patį darbą, tik vaistus vežtu į vaistines. Taip pat padėtu žmonėms rebilituotis (gydytis ligas).

Ligos - jų būtų įvairių, susirgimo priežastys taip pat įvairios ir vaistai nuo jų skirtingi. Išsamiau vėliau.

Vaistai - jų daug ir įvairių. Visi jie nuo ligų ar sužeidimų. Apie juos smulkiau kitoje skiltyje.

Išsamiau apie sistemą. 

Medikai iš ligoninės veža į miesteliuose esančias vaistines vaistus. Žmonės serga įvairiomis ligomis, todėl jiems reikia vaistų. Ligos atsiranda dėl įvairių faktorių. Dėja žmogus nežinotu kokia liga jis serga ir kodėl? Liga žmogui kenktu, jam svaigtu galva, mažėtu gyvybės. Todėl vienintelė išeitis - kreiptis į medikus, šie ligoninės palatose galėtu apžiūrėti pacientus, konstatuoti ligą ir išrašyti vaistus. Žmogus juos nusipirktu iš vaistinės ir kelias valandas ar dienas turėtu vartoti, kad pasveiktu.

 Ligos vaistai ir smulkmenos. Ligų kaip ir minėjau daug - vaistų taip pat. Čia sengsiuosi jų sugalvoti kuo daugiau ir kuo įvairiasnių. Parašysiu jų pavadinimus, vaistus ir susirgimo priežastis. 

Stuburo skausmai | Tepalas "Ibuprofen" | Daug laiko praleista prie vairo, važinėjant su mašina. Tai galėtu būti 2-4h. (menki išlipimai nepadėtu reikėtu x laiko nebūti mašinoje) Žaidėjas išlipinėtu iš transporto (jam skaudėtu).

Gripas | Tabletės "Influcid" | Ši liga pasitaikytu atsitiktinai, juk tikrame gyvenime taip ir būna. Mažėtu gyvybės.

Plaučių uždegimas | Antibijotikai "Greenlicid" | Liga susirgtume atsitiktinai. Mažėtu gyvybės.

Galvos skausmas | Tabletės "Ibuprom" | Liga susirgtume, kai daug dirbtume darbą. (x val.) Galvos svaigimas.

Užkimimas | Arbatžolių arbata | Susirgtume kai daug rašytume į chat ( x žodžių ir liga atsirastu), sergant nevisada pasirašytu žodžiai į chat.

Sustojęs skrandis | Tabletės "Espumisan" | Susirgtum, kai x kartų pavalgytum maisto, arba vienu kartu jo valgytum labai daug. Labai greitai kristu alkio skalė.

 

Jei turite daugiau ligų pasiūlymų laukiu jų PM žinote. :)

 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Manau, kad tai būtu labai unikali ir įdomi sistema. Asmeniškai nieko panašaus niekur nemačiau, būtu dar vienas gyvenimiškas faktorius mūsų žaidime :)

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Pilnai įgyvendinti įdėjai reikėtu palatos ir vaistinės interjierų. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdomi idėja, plačiai išdėstyta, tačiau turi ir pliusų ir minusų. Ji tikrai paįvairintų medikų darbą, medikų sistemas ir šį darbą dar labiau išskirtų iš visų kitų projektų savo unikalumu ir kūrybingumu. Taip pat išsijudintų gal kiek susigulėjusi serverio žaidėjų rutina, tačiau manau kad darbo tam padaryti itin daug, reikėtų papildomai mappinti, scriptinti, kas užimtų tikrai nemažai laiko, kurį galima būtų panaudoti manyčiau efektyviau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sugadint tai baisiai nesugadintų, na ir priprastume iš tikrųjų, bet na, nežinau, dėl ligų esu prieš iš tikrųjų, nes turime alkį, kuomet reikia pavalgyti vis, kad nenumirtum, na o dėl medikamentų ir vaistinių, tai manau nereikėtų atskiro pastatėlio mappint, o būtų galbūt pardavinėt vaistinėles ir pačioje ligoninėje, na, iš bėdos kioskeliuose, kas asmeniškai man būtű patogu. Na, jeigu trūktų vaistinėlių, ta prasme tarkim būtų sandėlys su 100 vaistinėlių, tai Transit Company darbuotojai turėtų jų atvežti į ligoninę, o medikai turėtų jų pasiimti, kad galėtų panaudoti.

Šiaip malonu, kad taip siūlai aiškiai, išsamiai. Taip ir toliau. Ačiū.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.