Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Eimis_Show

Neaktyvus

  • 80

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.484 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eimantas_Klimas Koks metų laikas jums labiausiai patinka, Kodėl ? Vasara, daugiausiai uždirbu
  2. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Eimis_Show Kokia yra jūsų mėgstamiausios mašinos markė, kodėl?: MB c220, nes ekonomiškas, komfortiškas, išvaizdus.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimis_Show Koks yra jūsų mėgstamiausias darbas projekte, kodėl ?: Pats serveris kaip projektas yra vuo 👌, nes negaliu išskirti vieno esminio.
  4. Ispanas Juan Carlos Navarro la bomba (Barcelona). O iš lietuvių tai turbūt Mindaugas Girdžiūnas (Neptūnas) arba Edgaras Ulanovas (Žalgiris)
  5. Sveiki visi! Šiuo metu man pasidarė aktuali tema filmai, pradėjau juos dažniau žiūrėti. Ir klausimas Jums serverio žaidėjams: Koks yra jūsų filmo/serialo mėgstamiausias aktorius, kodėl būtent jis, ir kokiame filme jis jums paliko neišdildoma įspūdi? Taigi pradėkime nuo manęs. Mano mėgstamiausias aktorius yra Kevin Hart. Jis yra komediantas, o kadangi man komedijos patinka tai nutariau pažiūrėt tokius filmus kaip Get Hard, Ride Along, Ride Along 2 ir šis aktorius iškarto atsirado tarp mano IG sekėju, taip pat ir "Facebook" sekamujų žmonių, dabar laukių vieno iš naujausių jo suvaidinto
  6. Taigi kaip daugelis žinot, greitu metu prasidės eurovizija. Apie ką ši tema? -Tiesiog jūs galėsite išreikšti savo nuomonė apie Lietuvių bei kitų šalių dainas, atilikėjus. Manau ne visiems įdomi ta euroviziją, bet kam patinka išreikškite savo nuomuone. Parašykit savo TOP 10 jeigu sunku išrinkti TOP 10 tada sumažinikite TOP sk. . Mano TOP 8 žemiau: Švedija Estija Ispanija Lietuva Australija Slovėnija Rusija Azerbaidžianas Na ištikrujų aš gerų dainų neišgirdau ir manau pretendentą į pirmają vietą būtų sunku išrinkt. Man labiausiai nepatiko Suomiu, išreikškite savo nuomonė, Ačiū!!!
  7. Na neturiu ka pridurti, tad belieka pasveikinti Naujuosius Direktorius, SVEIKINU!!!
  8. Mano nuomonė sudėtis bus tokia: PG- Mantas Kalnietis, Adas Juškevičius SG- Martynas Pocius, Renaldas Seibutis ir galbūt Artūras Milaknis . SF- Jonas Mačiulis, Linas Kleiza, (maybe Deividas Gailius dar) PF- Mindaugas Kuzminskas, Jei nepasveiks D-MO tada Paulius Jankūnas. C- Jonas Valančiūnas, Antanas Kavaliauskas Sunkiausia PF manau būtų rinktis, daug kandidatų, ir visi yra verti tad nežinau.
  9. Hmm visai nieko atnaujinimas, taip ir toliau vis geryn ir geryn
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eimis_Show • Namo kaina, už kurią jį parduodate : Siūlymai į A.Ž • Namo numeris serveryje : 29 • Namo nuotraukos iš vidaus ir išorės : • Vaizdinė medžiaga, patvirtinanti, jog namą tikrai turite :
  11. Uz kaikurias, tik manau gal taksistus palikti o tuos inkasatorius prideti.
  12. Sąrašas atnaujintas 2015-05-01 17:09. Pildyti galima iki 2015-06-01 .
  13. Iš dalies aš už, bet gal geriau atsilaisvinti reikėtu spaudinėjant kokį nors mygtuką (y), ir jeigu per kokia minute nespėja kažkokio kiekio suspaudinėti reiškias išsilaisvinti nebegali . Šeip šaunuolis, kad daliniesi savo idėjomis.
  14. Hey vyruciai aistras malsinam, manau ne tam tema sukuriau

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.