Deividas_Garning 6 Parašė Sausis 4, 2016 Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė :Deividas_Garning Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Gabrielius_Baxer Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Su tune deže apgavo jis mane uždėjo irj man siulė iš 200000 ir atsijungė jis turi ta sultana prašau atyduoti už 20k: http://imgur.com/a/hsSDs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.462 Parašė Sausis 4, 2016 Žaidėjas Gabrielius_Baxer turi 48 valandas atlyginti visus nuostolius nukentėjusiam Deividas_Garning. Kitu atveju Gabrielius_Baxer praras aplamai visus registruotus vartotojus mūsų serveryje. Laukiame įrodymų, kuriuose žaidėjas Gabrielius_Baxer atlygina nuostolius kitam žaidėjui Deividas_Garning. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear'Near 0 Parašė Sausis 4, 2016 Ką jus nusišnekate???? Ten mano Sultan dar už 210 k pirkau pas Mantulia_nicea Vagiai jus apgavikai...Apvogti norit nes mes real life pažystami ir susipykom ...Ir kam vogt jei aš tik te Sultaną turiu :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.462 Parašė Sausis 5, 2016 Kai būsi serveryje susisiek su manimi skype ir mašina bus atiduota. Pažeidėjas prarado savo vartotoją. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose