Ginklo_Dievas 15 Parašė Sausis 6, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Quattro • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Luchesse • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Užknisa šaudo... • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1ss. Matot kaip susprogdina car, pažiūrėkite į HP. 2ss. Pažiūrėkit į ss ir į laiką jei jis nešautų aš negalėčiau taip greit nusiimti tiek HP. - . P.S Nepadariau ss, jis mane šaudė kad galėtų kitas naujokas įlipti į car ten buvo jo draugas tada jis mane sutraiškė dar turiu ss. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Sausis 6, 2016 Nėra nuotraukos kai galutinai nušoviau 1 ar 2 kartus, todėl jailinti už dm manęs negalima. Taip pat rankoje matosi jog šaudžiau iš deagle *cenzūra*oleto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginklo_Dievas 15 Parašė Sausis 6, 2016 Nėra nuotraukos kai galutinai nušoviau 1 ar 2 kartus, todėl jailinti už dm manęs negalima. Taip pat rankoje matosi jog šaudžiau iš deagle *cenzūra*oleto. Tu vpš negali į naujokus šaudyt... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Sausis 6, 2016 Tu vpš negali į naujokus šaudyt... Įrodyk jog aš tave nušoviau pilnai, nes gyvybės nusiemė sprogus automobiliui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginklo_Dievas 15 Parašė Sausis 6, 2016 Įrodyk jog aš tave nušoviau pilnai, nes gyvybės nusiemė sprogus automobiliui. Tai ok, neįrodysiu ir baik meluot. O 2, kodėl tu į automobilį šaudei ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Sausis 6, 2016 Tai ok, neįrodysiu ir baik meluot. O 2, kodėl tu į automobilį šaudei ? Neįrodysi? Tai kam papeikimą rašai. Net nemeluoju, o automobilis sprogo tikrai ne nuo manęs. Pats susprogdinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 6, 2016 VIP narys nebus baudžiamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose