Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 6, 2016 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Gyvatė. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Kie. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimus , vyko medžioklės eventas A51 arenoi , aš buvau likęs o prizą davė savo draugui. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/9es1o Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Sausis 6, 2016 Ką tu buvai likęs ?? Iš pirmo atsijungiai kai gaudžiau paskui /get prie Manto_Whi rašiau dsq jai Rytis_Topsas turės įrodymus kaip tu dirbai nesamonęs per eventą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 6, 2016 Nu nu kelk grč įrodymus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Sausis 6, 2016 Nu tai džiaukis, kad neturiu įrodymų kaip tu atsijungiai per eventa kaip tave gaudžiau 2 žmonės pradėjo man rašyti /kill ta gyvate telinas prie manto, bun, bun kaškur dingsta. Tai jau man to užteko ir buvai diskalifikuotas ir viskas kokie dar apgaudinėjimai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 6, 2016 Buvau zonoi visą laiką ir nelaimėjau .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Sausis 6, 2016 Jau aš tave norėjau diskalifikuoti po to kai atsijungiai, parašė Rytis, kad dirbi nęsamones telinies, tai ir diskalifikavau ir gavau bana už tai, kad apgavau =/ Būčiau žinojęs, kad mane baninsi už tai, kad diskalifikavau buciau bent chat nufotkines kaip du žmonės sako, kad dirbi nęsamones Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 6, 2016 Nu tai tu įrodymus įkelk.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Sausis 6, 2016 Bet tai nuo kada reikia turėti įrodymus kai žaidėja diskalifikuoji iš evento ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 6, 2016 Anketa netvarkinga , trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose