And_Miami 181 Parašė Sausis 13, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė :And_Miami Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Moren_Doben Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Moren_Doben pasiskelbė,kad parduoda tdėžę aš jam parašiau /sms susitarėm dėl kainos,susitikom parašiau teksta kad aš jam duodu sultan jis man uždeda tdėžę ir man mašina gražina bet vos tik daviau mašina jis atsijungė http://imgur.com/a/9gywG Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Sausis 13, 2016 Kreipkis pas Pgr.Administratorių , tokius sukčius greitu metu pagauna ir viskas būna gražinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Sausis 14, 2016 Kiek tu gali free postinti? Jis ir kreipiasi i pagr. Šaunu žaidėjui nuo pat starto žaidžiančiam dar papasakok apie serva. D'Žydas And_Miami 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And_Miami 181 Parašė Sausis 16, 2016 Mašina atgauta,atgauti padėjo Smoke_Piktas labai didelis ačiū jam Abraham_Lincoln 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Sausis 16, 2016 Mašina atgauta,atgauti padėjo Smoke_Piktas labai didelis ačiū jam Nėr už ką man malonu kad galiu kažkuo padėti kitą kartą nepasitikėk tokiais sukčiais. P.S Sėkmės And_Miami 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.416 Parašė Sausis 19, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose