King_Bullss 1 Parašė Sausis 14, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : King_Bulls • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Gyvate. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Už serverio daiktų pardavinėjimą už realius pinigus. Norėjo kad perveščiau jam kredų, o jis duos man cs:go. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=1GsXjuSIltI Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 14, 2016 Wtf :DD Ką tu čia veli , kokie serverio daiktai?Ir ko tu mano steamo duomenis viešini , vsio pasikeičiau psw džiaukis . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Sausis 14, 2016 Sori kad kišuosi bet kai tu filmuoji ir per skype varai beveik nieko neimanoma spėti suskaityti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
King_Bullss 1 Parašė Sausis 14, 2016 Tu už tą CS:GO prašei kreditų šio serverio. Tai čia ir yra tai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Sausis 14, 2016 Sori jog ir as kisuosi . nuokada cs:go yra relus pinigas jiai galiu paklausti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
King_Bullss 1 Parašė Sausis 14, 2016 Nu jis už tai norėjo kreditų. O kreditai yra serverio. Tai čia kaip ir pardavinėjimas. Aš tiksliai nežinau. Tai ir užpildžiau šią anketą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Sausis 14, 2016 Nu jis už tai norėjo kreditų. O kreditai yra serverio. Tai čia kaip ir pardavinėjimas. Aš tiksliai nežinau. Tai ir užpildžiau šią anketą. Nu žodziu lauk tvarkos prižiuretojo jis tau gal pades del to Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
King_Bullss 1 Parašė Sausis 14, 2016 Pervedžiau kreditus jam. Cs_Go negavau. Norėčiau, kad kredus gražintu man tada. Jei reikės ss turiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 14, 2016 Žaidėjas nebus baudžiamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose