Egidijus_Bumeris 485 Parašė Sausis 14, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Freddie_Sanders • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://vid.me/G9zG Tony_Mix 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freddie_Sanders 29 Parašė Sausis 14, 2016 Gerai, neperspėjau, jog filmuosiu. Taip, tai mano klaida. Spręskit jūs. Tiesiog kaina kad filmuočiau šiame serveryje yra ~1.5 € tai tikrai kažkas kito, nei betkokiame kitame serveryje. Bet beabeji Jūs to nesuprasite. Tiesiog pradejau dalyvauti evente ir kai nusileidau pagalvojau ,, Turiu tų pinigų, tegul laimi kitas''. O ten dežėse buvau įstrigęs nes buvo man kompiuterio ekranas užstrigęs nors smoothcamera buvo on, taigi taip gavosi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudis_Mlg 3 Parašė Sausis 14, 2016 .netycia parasiau nemoku istrint postoXdddddd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 15, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose