Dziovanis_Woop 92 Parašė Sausis 15, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Džiovani_Woop • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti tokį dalyką, jog prikabinti mašiną nebūtu taip parpasta paspaudus "+". Taigi reikėtų privažiuoti prie tr. priemones ir nuleisti kablį su "2", tada išlipti iš mašinos ir prieiti prie tos vietos kur yra kablys ir paspausti "+", tada žmogeliukas kažką pamaltu su rankomis ir mašina prisikabintu ir tada liktu tik grįžti i Town Truck ir pakelti kablį su "8" • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Smarkiai paįvairintu mechanikų rutiną ir būtu žymiai tikroviškiau • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Sausis 15, 2016 Pilnai sutinku su tokia idėja. Net būna tokių dalykų , kai prie pinjatos mechanikas privaro ir nutempia mašiną. Jeigu šitą idėja įgyvendinus , procesas užtruktų ilgiau , ir , galbūt , nespėtų nutempti mašinos prie pinjatos. Taigi , didelis UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Sausis 16, 2016 Na tikrai paįvairintu mechanikų darbą,aš už nors ir nedirbau mechanikų,tačiau manau mechanikams būtų dar didesnis darbas. Ir ne taip greitai nutemptu mašinų hehe Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Sausis 16, 2016 Aš už sakau manau tikrai tikroviškiau būtų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
skinas 50 Parašė Sausis 16, 2016 Aš už , tikrai būtų daug įdomiau žaisti , būtų daug įdomiau dirbti Mechaniku ir ne taip lengva. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 17, 2016 Man atrodo, kad nereiktų tokio dalyko, bet aš už ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Linex 32 Parašė Sausis 17, 2016 Aš už, nes dar būna taip, kad pasistatai trumpam kokiai 30 sec mašiną ir ją jau būna nutempę mechanikai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Sausis 21, 2016 Aš esu už . Kaip direktorius palaikau šią įdėją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 22, 2016 Gera idėja,tikrai pagyvintų mechanikų darbą. užžžžžžžžž Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Sausis 23, 2016 Pritariu, ir būtu mažiau vagiščių, nes prie tavo akių kartais nutempia, nespėji nieko padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2016 Gera idėja,nevogtūmėt bent mašinų po akim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 28, 2016 Aš už manau policininkams nervina kai išlipi patikrinti žaidėją , ar kažką panašaus ir tau nutempia mašiną , o dabar kol prikabintum mašiną prireiktu daugiau laiko ir spėtum pakalbėti su mechaniku . Ir apskritai išlipi trumpam ir nutempia tavo mašiną . Aš UŽ paspausčiau PATINKA bet limitas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josif_Stalin 0 Parašė Sausis 28, 2016 Aš sakau už,nes būtų iškarto mechanikams daugiau darbo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose