Conor_Mcgregor 144 Parašė Sausis 16, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Conor_Mcgregor • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti sistema ,kad galėtum tapti priklausomas nuo cigareciu/alkoholio.Beabejo dar būtų visai įdomiai jog įdėtumėt animacijas kaip /komanda pvz /Sveikintis Conor_Mcgregor jog galėtum su kitu žmogum pasisveikinti kaip real žaidime manau tai tikrai yra įmanomą ,nes gta san andreas kas yra pereajas visas misijas tikrai mate vaizdeliu jog visa grove street mafija sveikinasi • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų tikroviškiau ir įdomiau • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 0:17 video medžiagoj suprasit Rolandas_Yolo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Linex 32 Parašė Sausis 17, 2016 Aš būčiau už dėl tų animacijų tik nežinau ar tai realiai įmanoma. O dėl kitos idėjos nežinau aš... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eris_Balex 17 Parašė Sausis 17, 2016 Pirmas dalykas Grove Street ne mafija, o gauja.. Šis pripratimas prie rūkymo yra jau viename serveryje iš kurio atėjau.. Tad net nežinau, tai nėra labai jau globalus dalykas serveryje, jeigu jis būtų įdiegtas, bet tai visai nieko būtų, jeigu tarkim kioske eitų nusipirkti cigarečių, degtukų ar žiebtuvėlį ir vis rūkyti, bei prie to priprasti. Įdomus dalykėlis būtų serveriui.. Esu už. Dėl gėrimo, pirmiausiai manau reikėtų padaryti, kad alkocholį labiau vartotų žaidėjai, o tik tada priklausomybę tam.. Tad dėl gėrimo esu prieš. Na, o dėl pasisveikinimo animacijos esu už. Tai gan paprastas dalykėlis, bet vis dėl to įdomus manau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Yolo 24 Parašė Sausis 17, 2016 manau dėl pasisveikinimu tikrai už . Dėl priklausomybiu tai lb abejoju ar tai bus į nauda Toxic_Danger 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lumpox 4 Parašė Sausis 17, 2016 Pasisveikinimo animacija visai įdomiai atrodytų, tikrai už. O dėl tų priklausomybių... Na, dėl rūkymo tai aš už, tik, abejoju ar kiti žaidėjai matytų tą "animation" jog rūkai, kiek žinau, tai kitiem rodo, kad tipo trenki "šeip" į orą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Sausis 18, 2016 Dėl rukymo ir animaciju aš už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Black 0 Parašė Kovas 22, 2016 dėl animaciju už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 22, 2016 Dėl animacijų tikrai už o kita idėja ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose