Tomas_Hunger 19 Parašė Sausis 16, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo uzvakar Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasake draugas apie si serveri galvojau isbandyti. Nuo sio laiko as ji zadziu nes jis man patinka Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jis yra tikrai labai idomus ir kitoks nuo kitu SAMP serveriu ant daug daugiau komandu visokiu ir panasiu dalyku Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivykdziau tikrai nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Idomiausias man yra picerininkas jis yra tikrai pelningnas nuobodziausias butu medkirtys Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau Nuo zmogaus su peiliu Priezasties nezinau Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip tikrai pakanka nebuvo sunku surasti Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kolkas nenaudojau nes nereikejo dar jokios pagalbos is administratoriu Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko kviesti Taxi ir tikrai buvo sureguota Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip pakankamas ir viskas yra aisku Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na nera jokiu problemu bentjau man Taip kad nelabai reiketu nieko keisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 18, 2016 Neemigruotas, Vieną kartą jau buvote emigruotas (Arnas_Koksik), antrą kartą emigruoti negalima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose