Igoris_Molotkovas 0 Parašė Sausis 17, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Igoris_Molotkovas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar sausio 16 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus su pertraukom. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas mokykloj pasiule. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes buvo geros rekomendacijos sake draugas kad geras servas tai isbandziau ir nenuvyle servas tikrai geras. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivykdziau nesunku suprast buvo viskas buvo normaliai isdestyta paaiskinta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirtys ir gaisrininkas , gaisrininko idomus visai Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : nelabai taksistas nuveze Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Labai daznai. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau vaziavau darbo transporte i miska ir kazkas atsitrenke i mane ir susaude. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : nesunku patinka tas kad vietoj visa laik Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :dar nenaudojau. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko naudotis ir tikrai greit sureaguoja zmones. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : ne viskas aiskiai pateikta visa info patenkintas esu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Lyg ir nieko viskas gerai man pavyzdziui nieko nereiktu keist smagu zaist Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 18, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose