Fantom_Live 271 Parašė Sausis 21, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fantom_Live • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad leistu nuomojamas mašinas sunaikinti su /sunaikinti komanda . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Dabar tarkim išsinuomoji mašiną ir nuvažiuoji į tau reikiama tašką ir palieki ja ten , ir todėl jų pilnai primėtyta , žinau tam yra mechanikai , bet butu geriau jas sunaikinti su /sunaikinti • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Jeremy Santos Ponaitis_Evaldas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Sausis 21, 2016 Būtent, šitos komandos aš irgi pasigedau ant nuomos transporto. Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2016 Palikta klaida,nes toks dalykas yra būtinybė norint išvengti nuomos automobilių nevietoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Yolo 24 Parašė Sausis 28, 2016 Jo pastebėjau, praverstu tikrai tokia komanda. Pavyzdžiui noriu išsinuomuoti mašina, bet jų nėra.. Nes metosi grioviuose.Nesutinku serveris pagal mane automatiskai sunaikina masina nzn ar pagal atstuma ar pagal laika Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Sausis 28, 2016 arba daleiskim jog praeitu kokios 3-5 min kai ji stovi nenaudojama ir pats servas automatiskai sunaikintu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neida_Smile 5 Parašė Sausis 30, 2016 Tikrai šios komandos reikėtų, nes visur pilna tų mašinų primėtyta.. Pačiai tenka palikti nomuojamą mašiną.. Esu UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose