Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 22, 2016 • • • Sveiki. Sugalvojau kaž kuriam iš Jūsų padovanoti savo tr.priemonę „Vincent“! • • •Reikalavimai norint laimėti šią tr.priemonęPaspausti PATINKA ant šios temosIšsirinkti skaičių nuo 1 iki 200Pakomentuoti su šiuo teksu: Aš Vardas_Pavardė noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: ***• • •Ir dar Jūsų patarimo, per kur rinkti nugalėtoją? Random.org ar tiesiog užsirašyti skaičių ant lapuko ir kas tokį parašys, laimės. Parašykite, per kur norite.• • •Informacija apie tr.priemonęhttp://imgur.com/a/QRjBm• • •Konkurso laimėtoją išrinksiu 2016/01/23 17:30• • •Sėkmės dalyvaujantiems!• • • Mister_Melian Darius_Nefreak Ponas_Tarakonas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ekstre 5 Parašė Sausis 22, 2016 Gvidas_Ekstremeg skaičius 55 noriu laimeti vincent • • • Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Esco 140 Parašė Sausis 22, 2016 Aš Pablo_Esco noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: 21 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 22, 2016 • • •Nepamirškite prie to pridėti per kur rinkti nugalėtoją !• • • Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry'Black 16 Parašė Sausis 22, 2016 Aš Terry_Black noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: 7. Rink per Random.org Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Nefreak 75 Parašė Sausis 22, 2016 akomentuoti su šiuo teksu: Aš Vardas_Pavardė noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: 48 random.org Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Šarūnas_Adomaitis 0 Parašė Sausis 22, 2016 • Šarūnas Adomaitis. • Noriu laimėti VINCENTO. • Numeris 06. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 23, 2016 (redaguota) Konkurso nugalėtojas yra ( BUGNAI ) Darius_Freankez !Atsiprašau, kad rinkau ne 1 - 200 o 1 - 50, nes ten krisdavo dideli skaičiai...Turi 24 valandas susisiekti su manimi žaidime, antraip rinksiu kitą nugalėtoją !Nugalėtojas su manimi nesusisiekė, konkursas tęsiamas ! Redaguota Sausis 24, 2016 Nedokas_Twin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 24, 2016 aš nickas_pavarde nor laimet vincet (lygtais) nomer 20 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Sausis 24, 2016 Aš Smoke_Piktas noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: 102 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Tarakonas 15 Parašė Sausis 24, 2016 Aš Ponas_Tarakonas noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ Mano pasirinktas skaičius yra: 200Nugalėtoją rink per Random.org Matt'Next 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vilius_Negyvas 4 Parašė Sausis 24, 2016 Aš Cristiano_Ronalldo noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: 101 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 25, 2016 Žaidėjai, kurie buvo išrinkti laimėtojais, bet nepaspaudė PATINKA mygtuko ant šios temosTerry_Black• • •Prizą laimėjo žaidėjas Šarūnas_Adomaitis! Sveikinu!Turi 24 valandas laiko susisiekti su manimi žaidime arba AŽ forume,Antraip prizas vėl bus pas mane saugomas iki kito nugalėtojo išrinkimo.• • •Gerb. Moderatoriau, jei gali dar nerakink temos, nes gali būti, kad nugalėtoją rinksiu per naują, jei ne - pranešiu AŽ. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Vasaris 1, 2016 Temoje diskusijos nevyskta ilgiau kaip 7 dienas, todėl ji yra rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose