Lemon_Madeit 331 Parašė Sausis 23, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lemon Madeit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Animacijų naudojimas kai yra surakintas (neina pasiekti jo su sraigtu, nes su tom animacijos ten nusileido). • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 23, 2016 (redaguota) Kokios dar animacijos? Čia yra selfi modas,kurį įjungiau netyčia rašydamas žinutę. + Jūs galėjot mane kuo laisviausiai /isodinti į tą lektuvą,jeigu jį valdyt mokėtumėt. Nesiskaito kaip čytinimas,nes su selfiu esu jūs mane galit ir rakint ir sodint ir žudyt. http://greenside.lt/index.php?/topic/19323-unban-jack-ferdinando/#entry127791 O dabar kad Keža ir tu esat tokie protingi,suraskit man tokių animacijų kur būtų įmanoma naudot surakinus. Atiduosiu savo visus acc jeigu surandat. Redaguota Sausis 23, 2016 Lil_Uzi Vycka_Kirmz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 23, 2016 Anketa priimta , selfi modas leidžiamas , bet draudžiama naudoti jį , kad išsisuktum nuo bausmės todėl skaitosi kaip čytinimas. Hot_Anonymous 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose