Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.1] Pasiūlymas žolės auginimas

Orange_Mst

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Orange_Mst

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų žolės auginimas plantacijose, galėtu auginti tik gaujos.
Na, o viskas būtų taip: Gaujos turėtu kariauti dėl šių plantacijų, ko pasekoje jos gautu dar daugiau veiksmo. 

Gauja užėmusi plantacija galėtu ten auginti žolę, jai užaugus per nustatytą laiką būtų surenkama ir išvežama į bazę, o koks viso to tikslas ? O gi žolė pridėtu kažkiek gyvybių ar kažkas panašaus, svarbiausia jog būtų paklausi pirkti ne tik gaujiniams, bet ir paprastiems serverio žaidėjams, bet jos parūkius 10 kartų gauni jos priklausomybę, o norint išsigydyti šią nepriklausomybę, turi kviesti medikus ir išvažiuoti į ligoninę, nustatytam laikui pvz. ~30min. Tu gulėtum ligoninėje maždaug panašiai tas pats, kaip ir jail sistema tik šiek tiek kitokie pokyčiai ir panašiai. Dėl šio dalyko, policijos šturmas į gaujas irgi įgautų prasmę, jeigu jie mus šturmuoja, jų direktorius/pavaduotojas užlipa ant mūsų tam tikro pickup, iš kurio imama žolė ir jie ją naikina, taip keldami savo seifą. Nevykstant komendanto valandai ir nebūnant gaujos lyderiui/co-lyd. nebūtų galima naikinti žolės.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Duotų daugiau veiksmo gaujoms/policijai/medikams. Būtų bent šiek tiek ištaisytas narkotikų klausimas, nes dabar jie yra visiškas 0.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

As uz bet butu logiskiau kad butu zoles plantacijos ir narkotiku gamikla priepat ten netoli ir tam tikra valanda tam tikras skaicius atsistatitu ir galetu gaujiniai imti tuos paketus o teisesauga galetu naikinti tuos paketus. Zole atstatitu gyvybes o Narkotikai atstatitu sarvus ar kazkas panasaus nes gaujos dabar eina i minusa labai dideli biznei panaikinti dabar viska jiems reike leisti is savo pinigu tai tikrai nera labai malonu.Pagalvokit teisesauga gauna sarvus + Liemenes gauna + dar M4 jiems leidzia imti ginklus bei sarvus kas 2 minutes o liemenes neribotai uzsidedi ir viskas ir ji nedingsta nebent padarai /pzu ar mirsti. Tikrai reike padaryti kad gaujos galetu atsistatyti gyvybes bei sarvus nes dabar yra tikrai nelogiska.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pilnai pritariu. Už !!!

 

Žaidėjas baudžiamas už

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Egidijus_Bumeris

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.